dimarts, 22 de setembre del 2015

10 anys del bloc

Aquest   setembre ha fet 10 anys des de que vaig obrir aquest bloc i vaig publicar el primer repte !!,  ostres com passa el temps !!   ho volia compartir-ho amb vosaltres  i fer un propòsit d'esmena ,

                        A veure si  dedico una mica de temps al bloc... 


Després de tant temps  i amb altres dèries informàtiques que fa deu anys no hi eren com Twitter o  Instagram ,  vaja , que no em resta massa temps per dedicar-me a mes coses 2.0 !!!

En aquest 10 anys he publicat  373 reptes i  2750 comentaris en total , i tinc un grupet reduït d'incondicionals que sempre o quasi sempre endevinen els meus reptes !! Enhorabona nois i noies...

I per repte , un edifici que ara compleix 10 anys i que tinc al costat de casa , fàcil eh ?


4 comentaris:

Rita ha dit...

Deu ser la biblioteca Joan Fuster, suposo...

Per molts anys, viatger!
Petons

Sergi ha dit...

Em sembla que és la biblioteca Jaume Fuster, a la Plaça de Lesseps. M'ha costat perquè no domino gaire la zona, i llàstima de no veure el repte ahir a la nit! Per molts anys de blog, per molts anys de reptes, i moltes gràcies per fer-nos jugar d'aquesta manera!!

Ofelia ha dit...

La biblioteca Jaume Fuster. Hi passo cada tarda. S'ha convertit en un punt de trobada per tota mena de gent. Hi ha un sense sostre que seu sempre a la mateixa cadira al costat de la finestra i mai l'he vist llegir ni una revista.

Graciel·la ha dit...

Ups, ara feia dies que no entrava a veure si hi havia res de nou. Ja vaig tard !
Crec que això és la biblioteca Jaume Fuster, de la Plaça Lesseps.

Salut !

Com funciona la Justícia

 Fàcil, on es aquesta bústia?