dimarts, 31 de gener del 2012

Església - Convent discreta


10 comentaris:

Viatger ha dit...

Aquest repte , imagino que serà difícil per vosaltres.

De moment l'única pista que us puc donar , es que m'hi varen batejar fa molt temps, ja que davant hi havia la clinica on vaig neixer!!

fotosdebarcelona ha dit...

És el convent del carrer Vallmajor cruïlla amb Copèrnic. Vaig fer tota l'EGB i tot el BUP als dos col.legis de la cantonnada (un d'ells ja no existeix)
:-)

Ofelia ha dit...

Antic convent de les Agustines al carrer Vallmajor. Dedueixo que vas néixer a la Clinica Adriano. La meva germana viu molt a prop.

Rita ha dit...

M'ha costat una mica trobar-la... :P

És el Monestir de Santa Maria Magdalena, que és al Turó de Modolell, carrer Vallmajor, 29, i suposo que la clínica és o era -desconec si encara existeix- l'Adriano.

Granja Vendrell ha dit...

Això és allà prop de la parada de ferrocarrils de Reina Elisenda!
Desconec el nom (m'imagino que déu ser actualment una escola), però diria que és el mateix convent que es veu des de la Torre Amat!
Aquí et deixo el link per si no la coneixes! És una torre modernista preciosa!

http://labcnquemegusta.blogspot.com/2011/11/visita-la-torre-amat.html

Viatger ha dit...

Alba, no és on dius, gracie sper el link de la torre Amat, la conec per fora, sdi puc un dia intentaré visitar-la

Molt bé Ofèlia i Rita, i si, vaig neixer en aquesta clinica, que ja ha anat a terra, ara hi ha un CAP nou.

Viatger ha dit...

Molt bé fotos de barcelona, veig que tampoc es tant desconegut per vosaltres , ja en sou uns quants que ho heu endevinat, enhorabona!!

Lectora corrent ha dit...

Com aquell programa de TV3, des que vaig veure la foto del teu bloc, "no me la puc treure del cap". Quan has viscut ja tants anys i has conegut molts barris de la ciutat, hi ha molts edificis que et són familiars, i aquest n'és un. El tinc molt i molt vist i estic segura que hi he passat al davant en moltes ocasions, però no puc recordar on es troba. Per una banda, alguna cosa em diu que és a Sarrià o potser Sant Gervasi, per damunt de la via Augusta. Però no sé d'on m'ha sortit també la intuïció que és per la zona de la Travessera de Dalt. I ves a saber, potser sigui en un lloc molt allunyat dels que jo penso.

Viatger ha dit...

Lectora no anaves mal encaminada, esta sobre la via augusta , al carrer vallmajor, i si que es cert que quan ja tens moltes vivències, hi ha llocs que et son molt presents però costa ubicar!!

Us publico els comentaris i preparo un nou repte !

Viatger ha dit...

Us dono 3 punts als 4 que l'heu encertat

Com funciona la Justícia

 Fàcil, on es aquesta bústia?