dilluns, 17 d’octubre del 2011

Mala pasada de Google

Google fa uns dies em va demanar la data de naixement del meu usuari (ho volen saber tot!!)  , amb l'argument que sabent l'edat podien satisfer i orientar les meves necessitats.

Com de cap manera volia donar la data de naixement, vaig posar com a data 01.01.01, i  ai las ! Això vol dir que tinc 11 anys--> Menor d'edat  !! I els molt capullos em varen bloquejar el compte, els blocs,etc, relacionats amb el correu gmail que tinc amb ells.

L'unica solució per recuperar el meu correu era identificant-me amb un document on es veies l'edat (tardaven mes de 2 setmanes) , o pagant amb una targeta de credit  30 cents de $. (activació immediata) . Acabo de fer aquesta última, despres d'uns quants dies de repensar-m'ho.

Ara ja tenen mes dades de mi que abans no tenien. 






6 comentaris:

Rita ha dit...

A mi fa temps que em demanen el telèfon mòbil i jo mentre pugui no els el penso donar. Qualsevol dir em faran desaparèixer... :P

Sergi ha dit...

Caram, caram, com les gasten els amics de blogger... Així que quan ens demanen alguna cosa, més val fer cas, oi? Fa temps que van demanant el mòbil en entrar al compte... potser que els el doni no fos cas que em fotin enlaire tot el que tinc amb ells...

Ofelia ha dit...

En el mateix cas jo "només" em vaig treure 30 anys de sobre. El resultat es força divertit. Fa un anys a l'enquesta del padró vaig posar que era llicenciada superior i analfabeta. Es van cansar de perseguir-me perquè ho esmenés.

Anònim ha dit...

AMIC MEU,AIXO D'INTERNET S'ESTAR RECONVERTIN ES UN PERILLOS "GRAN HERMANO",CADA DIA LI TINC MES POR.
JO TAMPOC SOPORTOR INTERFERENCIES DE CAP MENA. LA GENT LLIURE COM NOSALTRES HO TENIM FOTUT.
JUGANT AMB BARCELONA

El veí de dalt ha dit...

Caram! Quin ensurt!

Viatger ha dit...

Teniu molta raò, diposem de eines molt potents que cada cop ens tenen mes controlats!

Ara soc una persona de 91 anys per ells i de moment no m'ha bloquejat el compte, i dec desfer totes les estadístiques d'edat!!

Respecte al mòvil, no paren de demanar-ho al entrar, però de moment pots ometre-ho, no se si al final donaré el movil del diable el 666666666

Records noies i nois !! Us prepararé un repte aviat ..

Com funciona la Justícia

 Fàcil, on es aquesta bústia?