dijous, 18 de novembre del 2010

Antic Cinema XXVII



13 comentaris:

Viatger ha dit...

NOTA ACLARIDORA:

Per poder donar opcions d'encertar-ho a tothom, els comentaris estan moderats, i us aniré dient qui l'encerta i qui no, i d'aquí uns dies us els publicaré.

Jo no sóc la Mercè ha dit...

L'antic cinema Arenes, snif.

tsetse ha dit...

em sona molt a la carretera de sants, o collblanch, que sempre les confonc...

Júlia ha dit...

Em sembla que és a la carretera de Sants, no sé si era el cine Arenas.

Rita ha dit...

Si no vaig errada, aquí hi havia el cinema Arenes que segueix existint, però amb entrada pel carrer Tarragona. Això és al número 22.

Una mica més enllà, al número 44, hi havia el cinema Bohemio i això m'ha fet dubtar, però la botiga aquesta és al 22 i per tant suposo que parles de l'Arenes.

Ofelia ha dit...

Em sembla que es tracta del Cine Arenas.

Viatger ha dit...

Molt Bé Jo no sóc la Mercè,
Tsetse es per allà,
Júlia , si que ho és

Molt Bé, Rita, i potser si que ara té una altre entrada, per tant potser no es tancat del tot , oi! Tenía els meus dubtes al buscar el tancament..


Molt bé Ofèlia

tsetse ha dit...

és (era) el cinema ARENAS, al carrer de la Creu Coberta!!!!

La lectora corrent ha dit...

Una mica a les palpentes. Per les voreres tan amples, diria que és el Paral·lel o el Passeig de Sant Joan, en la part baixa, quan ja no hi ha jardinets. Com que no em recorda cap dels cinemes que hi havia al Paral·lel, em decideixo pel Lido, del passeig de Sant Joan.

Viatger ha dit...

Us publico els comentaris,i marcadors.. i com podeu veure , sembla que aquest cinema encara esta en funcionament, com a cinema de contingut gai.. algú ho pot afirmar?

Júlia ha dit...

Sí, existeix com a cinema gay, efectivament, però crec que no és ben bé al mateix indret, em sembla que entren pel darrere de l'Hotel Plaza, pot ser que facin servir part del cinema antic. En tot cas en l'entrada antiga hi ha un comerç.

Júlia ha dit...

On hi havia el Bohèmio hi ha una perfumeria, em sembla.

Anònim ha dit...

On hi havia el Bohemio, ara hi ha una botiga de llits i matalassos. I el que no he vist és el Galileo, que encara conserva la façana, i que és un pàrking (Galileo, 60)

Com funciona la Justícia

 Fàcil, on es aquesta bústia?