dilluns, 10 de desembre del 2007

Premi Blog Solidari

Estic sorprès amb la Violette que hem fa blog solidari ja que :

«es tracta de distingir set blocaires que comparteixen idees i opinions, o que simplement mostren el que saben i ho fan d'una forma totalment altruista, generosa i voluntària, sols pel plaer de compartir. És una cadena: cal enviar un correu als nous blocs distingits i aquests, a la vegada, han de continuar la cadena amb set blocs més, i així successivament»

Com darrerament el meu univers blocaire s'ha estancat un xic, així ratifico com a Blocs Solidaris els que ja el tenen i que crec que s'ho mereixen com el veí de dalt , el barbollarie, la Joana , l'Alepsi, etc. i molts més del entorn blocaire que veig que ja el tenen (no se si estic en un entorn blocaire t endogàmic o qué, però quasi tots els blocs que he pensat en distingir, ja ho eren)

Com diu el barbollaire faig un parèntesi al meu bloc, per explicar-vos aquest fet del bloc solidari , i com no us mostro un repte , on podeu veure com surt fum de la xemeneia amb un cartell esmentant-ho
















4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per la distinció, de part del teu blocaire invisble, que t'envia salutacions a la vora d'un riu

Viatger ha dit...

Gràcies blocaire invisible, em tens ....

A la vora un riu ? Ui hi ha molts "rius" al món, però ja t'enganxaré ,jeje!

El veí de dalt ha dit...

El teu no blogaire invisible t'agraeix la nominació. Anava a ser recíproca, però en avançar-te, ho posposo per la propera; si no, semblava que et tornes el regal.
Per cert, se't crema la Pedrera..,

Barbollaire ha dit...

Gràcies per la nominació, viatger...
sempre és un plaer, viatjar amb tu pels camins i racons de la meva infantesa.

Com funciona la Justícia

 Fàcil, on es aquesta bústia?