divendres, 20 de juliol del 2007

Les Sabates de Big Fish

Feia temps que li donava voltes al cap ,ja que em sonava molt el significat de veure un parell de sabates penjades per cables, ja que prop de casa meva n'hi havia mes de 2 parells de sabates penjant per cables.

I ara fa uns dies, reveien la pel.lícula de Tim Burton , Big Fish , es allà on sortien les maleïdes sabates penjades a l'entrada del poble , que representen dels morts (o no!) , be tampoc he aconseguit saber-ne el significat.

I ara al que anem en aquest bloc , a la foto es pot veure un famós edifici, on es practiquen moltes arts amatòries, i que davant hi ha un cable on hi penjaven (ara ja no hi son) un parell de sabates, potser d'algú que li varen sobrar després de passar per l'edifici, "qui lo sa".

Avui vaig de rollo , eh !

4 comentaris:

chamb ha dit...

la casita blanca obviament¡¡¡¡

gran lloc¡¡¡

El veí de dalt ha dit...

Vaja, el Chamb (que deu ser assidu al lloc(;-), se m'ha avançat... Per cert , sabeu eprquè li diuen Casita Blanca, oi? No? Doncs pels llençols que antigamet hi penjaven del terrat després de cada bugada...Semper n'hi havia, és clar! I ens la volen tirar a terra, arrrgggh!

Viatger ha dit...

Ei veí , veig que no et fa massa gràcia que la tirin a terra, per que sera?

Jo es que la tinc a tocar de casa i ja se sap , no ?

rhanya2 ha dit...

ah, gracienc! fa temps que vaig veient com els carrers de Gràcia en tenen cada cop més de sabates d'aquestes... seran avisos a probables elements indesitjables? ja se sap que Gràcia és "territori apatxe"... o era "comantxe"?

Com funciona la Justícia

 Fàcil, on es aquesta bústia?