dijous, 18 de setembre del 2008

Jardí aillat

Un dels nyaps del 90 , possiblement ara ja no existeixi aquest jardí ,ja que està novament en remodelació total .

11 comentaris:

Viatger ha dit...

NOTA ACLARIDORA:

Per poder donar opcions d'encertar-ho a tothom, els comentaris estan moderats, i us aniré dient qui l'encerta i qui no, i d'aquí uns dies us els publicaré.

Xavi ha dit...

Aquesta és fàcil. Aquest jardí està (estava) dins la plaça de les Glòries. Ara amb les obres no se si ja l'han fotut a terra o encara aguanta.

Anònim ha dit...

Pl. de les Glòries. Hoy todavía está... mañana ya no sé. :-)

Jorch ha dit...

Crec que és l'interior la plaça de les Glòries.
Salut.

esparver ha dit...

Això és la plaça de les Glòries Catalanes, valgui la ironia.

Anònim ha dit...

El bosquet de les Glòries?

Anònim ha dit...

Podria ser un dels jardins de Montjuïc? És que hi ha molts que ja no estan oberts al públic, com per exemple els Manelic.

V de Volcano ha dit...

La plaça de les glories catalanes... A l'agost encara hi era, pero ja no s'hi podía entrar desde feia mesos... Encara així, ja feia anys que una persona no s'atrevia a trepigar aquest lloc ple de xeringues i condons usats.

El veí de dalt ha dit...

El Parc de les Glòries catalanes, sota l'anell de circumval.lació del mateix nom, a tocar del "penis" de Nouvel (edifici Agbar) i del Mercat dels Encants, o de Bellcaire. Un parc fet pols, que espero que es renovarà amb la noves obres que s'hi fan a tota la zona!

Viatger ha dit...

Veig que en sou una colla que l'heu encertat , us publico tots els comentaris, .. facileta eh

El jardí li queden els dies comptats, de moment estant tirant aterra on hi havia el diposit de vehicles de la maleïda grua!!

Daniel ha dit...

El jardí encara existia divendres passat quan vaig passar pel nus elevat. De fet ara que han tret el tortell de ciment del voltant té molt millor aspecte que abans.

Com funciona la Justícia

 Fàcil, on es aquesta bústia?