dissabte, 9 de febrer del 2008

Bar autèntic

Sempre que passo per davant m'ha fet molt bona impressió, encara que no hi hagi anat molt, i no pugui opinar massa.
.

8 comentaris:

ha dit...

No en tinc ni idea, però quan ho digueu hi aniré. Amb aquest nom...

Anònim ha dit...

Pot ser que estigui en el carrer Bany Nous? És que diria que s'assembla molt a una grangeta que hi ha en aquest carrer, molt típica i antiga, que está construida aprofitant una part de la muralla.

El veí de dalt ha dit...

Està al carrer del Carme, al 63 (com diu el rètol) prop la Plaça del Pedró. És un d els pocs bars modernistes que queden... com el de l'ôpera a la Rambla, com l'Almirall, a c/ Joaquim Costa; el London Bar, al c/ Nou de la Rambla o el Cafè del Centre, al c/ Girona; entre d'altres.

Viatger ha dit...

Sabia que aquesta no la fallaries , veí, Ara jo em quedo amb l'Almirall i les seves absentes que et deixaven KO, i que ja fa molts anys que no hi vaig i he vist per fora que segueix igual.

Anònim ha dit...

Doncs estava en que era la grangeta de Banys Nous...
Són curiosos aquests establiments. Amb tot el que deuen haver arribat a veure...
El Cafè del Centre és ben mític, ja són moltes les películes que s'hi han grabat... l'última és la que acaba de sortir als cinemes on actuen la Belén Rueda i la Julianne Moore.
Però la cosa és que continuïn dins de la mateixa família, com la Granja Vendrell, just al costat del Cafè, al mateix carrer Girona. És una grangeta, encara que no és tan antiga (va ser fundada al 1926), que té la fama de fer els suïssos més bons de Barcelona, amb nata i xocolata fets a mà per la família que ho porta! Boníssims!

Viatger ha dit...

Jo per suïssos preferia el de la Can Viader al carrer Xuclà, o els de la Pallaresa del carrer Petrixol , ara bé, si com dius son magnífics en aquesta granja, serà qüestió d'anar-ho a tastar.

Gràcies Alba

El veí de dalt ha dit...

Dono fe del que diu l'Alba. Però a la Palleressa és obligat anar-hi de tant en tant. Algun dia ens has de convidar, viatger!

Anònim ha dit...

Un dels mossos de Can Viader és el que va fundar la Granja Vendrell.
Em vaig equivocar amb la data l'altre dia, no es va fundar al 1926 sinó al 1921!

Com funciona la Justícia

 Fàcil, on es aquesta bústia?